Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι για το PlayStation 5 ετοιμάζει ο δημιουργός των Tetris Effect και Rez Infinite

*
Ο Tetsuya Mizuguchi, ο δημιουργός των Tetris Effect και Rez Infinite ανακοίνωσε πως εργάζεται στην ανάπτυξη ενός νέου τίτλου για το PlayStation 5 με την Enhance Games. Ο νέος τίτλος του Mizuguchi θα βαδίζει στα χνάρια των προηγούμενων δημιουργημάτων του και θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του DualSense controller του PlayStation 5.

Σχετικά με το παρελθόν των παιχνιδιών του και συγκεκριμένα για το Rez Infinite, αναφέρθηκε ο Tetsuya Mizuguchi σε συνέντευξη του στο Famitsu. Ο Mizuguchi αποκάλυψε πως το Area Χ του Rez Infinite αποτελεί πρόλογο του επόμενου παιχνιδιού του. Παράλληλα, εξέφρασε το ενδιαφέρον για το haptic feedback του DualSense controller που συνδυασμό με 3D audio θα χαρίσουν την εμπειρία που θέλει να προσφέρει ο Mizuguchi.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*